sayman1

دستورالعمل استفاده صحیح از هود

هود آشپزخانه هم دارای نکات ایمنی خاص خود می باشد که در صورت رعایت آن می توان طول عمر هود را تضمین کرد.

  1. هود را در معرض شعله مستقیم گاز قرار ندهید،به عبارت دیگر شعله گاز را بدون کتری یا قابلمه روشن نکنید.
  2.  از هرگونه عملی که باعث ایجاد شعله زیر هود شود جدا خودداری فرمایید زیرا باعث سوختگی و تغییر حالت لامپ و فیلتر و پروانه موتور و آسیب دیدن موتور هود می شود.
  3.  به نسبت تعداد شعله های روشن اجاق گاز ، دور موتور را افزایش دهید. ابعاد و مقدار شعله گاز را متناسب با ابعاد ظرف خوراک پزی تعیین کنید تا از سرایت مستقیم شعله به هود جلوگیری شود.
  4.  حداقل فاصله بین سطح اجاق گاز تا هود های مورب که به صورت ۴۵ درجه قرار می گیرند باید در فاصله ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر از سطح گاز نصب شوند. و فاصله استاندارد بین سطح گاز تا هودهای شومینه ای، ۷۵سانتی متر می باشد.
  5.  هر گز لوله خروجی هود با دودکش بخاری یا آبگرمکن مشترک نباشد.
  6. جهت نظافت هود از مواد پاک کننده قوی مانند تینر یا سفید کننده و موادی که باعث آسیب رساندن به سطح هود می شوند و یا از ابزاری که باعث ایجاد خط و خش روی محصول میگردد بپرهیزید.
  7. حتی الامکان فیلتر هود را به صورت ماهیانه با مواد شوینده ضعیف شستشو داده و پس از خشک شدن به صورت صحیح درجای خود گذاشته شود .
  8. برق هود نباید به طور مستقیم متصل گردد. برای افزایش عمردستگاه و جلوگیری از آسیب رسیدن به قطعات الکترونیکی هود در اثر نوسانات برق از محافظ استفاده گردد.

شاید این نکات به ظاهر ساده باشند اما رعایت آن ها علاوه بر افزایش طول عمر هود به نظافت و سلامت محیط خانه نیز کمک میکند.